Overslaan en naar de inhoud gaan
Drupal
Aanrader: restaurant Sombat in Antwerpen
25March
Gastronomie

Aanrader: restaurant Sombat in Antwerpen

Reeds lang een liefhebber van Thailand en Thais eten, was het gek dat ik nog niet in restaurant Sombat beland was. Eerlijk gezegd: als ik er langs buiten passeerde leek het me gek dat wat je langs buiten kon zien een echt Thaise beleving zou huisvesten. Misschien daarom.

Maar eerste indrukken zijn soms fout. Gisteren voor m'n verjaardag tracteerde m'n vrouwtje op een etentje in Sombat, en ik kom er zeker nog!

Lekker eten, vriendelijke Thaise bediening, in een rustige sfeer. De prijzen vallen ook heel erg mee en zijn een pak goedkoper dan de dure voorgevel laat uitschijnen. (Gisteren 39 euro pp betaald voor het menu van de maand, met een Tom Kha Plaa soepje (kokoesmet vis) als begin, dan een Royaal assortiment voorgerechtjes (Satay, Tod man plaa, loempiaatjes, en Kip in Pandanusbladeren). Daarna 3 hoofdgerechtjes (een Pad thai, kip in groene curry en een heerlijk scampislaatje). En als afsluiter een Thais dessert (waar ik eerlijk gezegd m'n hart voor vasthield want meestal zijn de Thaise desserts niet echt wat wij met onze Westerse papillen ervan verwachten) dat toch erg in de smaak viel.

Sombat's Website- Vleeshuisstraat 1 in Antwerpen

een aanrader, en wij gaan zeker terug !

COMMENTS(0)