Overslaan en naar de inhoud gaan
Drupal
Restaurant Pampas: een aanrader !
13August

Restaurant Pampas: een aanrader !

Een tweetal weken geleden ben ik met Brendy gaan eten in restaurant Pampas, achter onze hoek. (Lange Lobroekstraat 105-111).

De opzet is een beetje à la 'Fogos', je krijgt voor een vast bedrag tapas als voorgerecht en dan vlees aan spiezen waarmee ze langskomen zo lang je je kaartje niet omdraait (dus zoveel je kan eten). De opzet is dus niet nieuw, maar buiten het lekkere vlees (en de rest van het eten) viel me ontzettend op hoe gemeend vriendelijk de bediening was. Met jarenlange ervaring als jobstudent en later met een eigen restaurant, ben ik niet bepaald snel onder de indruk van iets, maar... ik heb al vaak in veel duurdere (en veel goedkopere) restaurants gegeten, maar zelden zo'n hartelijk welkom gekregen.

En het blijft niet alleen bij het welkom. Voor visliefhebbers en vegetariërs zijn er keuzes voorzien, maar in deze slachterijbuurt kom je natuurlijk voornamelijk voor het vlees. En dat is er, lekker en veel. De tapas zijn ook zeer lekker, hoewel Brendy opmerkte dat de tortilla eigenlijk geen tortilla is (er zat geen aardappel in), maar dus een dikke omelet, maar dan wel een lekkere :-). Maar dus wel een aanrader, zeker als je honger hebt en zin hebt in veel lekker vlees. En nogmaals, een dikke proficiat voor de gemeend gezellige sfeer ! Meer info ?

http://www.pampas.be

COMMENTS(0)