Overslaan en naar de inhoud gaan
Drupal
Super Verblijf Gehad !
12June
Reizen

Super Verblijf Gehad !

Om uitleg te geven over de webshop die ik maakte voor Titi's Tassels (http://www.titistassels.com) nodigde de vriendelijke klantenfamilie me samen met Brendy, onze 7 maand oude tweeling Ella en Manon, en onze honden Lars en Nikka uit om een weekend te komen verblijven in één van de vakantiehuizen die zij verhuren. Het werd een prachtig weekend in "Villa Gerafois Romantica", een huis dat weliswaar iets te groot is voor ons kleine gezinnetje, maar waar we genoten hebben van een prachtig zonnetje in een haast volledig "eigen" privévallei (vanop een van de terassen kan je een eind verder en meer onderaan in de vallei net een stukje terras van de enige buur zien, verder niets dan groen, weiden, stoeiende koeien en huppelende schapen, en 3 grote aangelegde vijvers, waarvan er één op de grond van de villa ligt).

 

Er kunnen tot 10 personen + 2 babies in 4 slaapkamers in het huis verblijven, dat overvol luxe is opgetrokken: een biljart, pingpongruimte, 'sjotter'-tafel, dartsspel, binnenzwembad (dat als er babies komen op 32 ° wordt verwarmd, en een waterstuwingsstraal heeft om wedstrijdzwemmers te kweken), sauna, stoomcabine, een super-jacuzzi, kinderkamer met tv, playstation, electrisch verstelbare lattenbodems, en het huis zit propvol domotica. Zowat alles kan je met een afstandsbediening besturen, gaande van zonnewering op elk verdiep, lichtjes boven de salontafel, de afdekking van het zwembad, de 2 toegangspoorten tot het domein, etc, etc...

Superrustig en -luxueus met 2, zeer betaalbaar met 10, maar vooral een aanrader voor mensen die zalig willen genieten in de Ardennen !

Ga maar eens kijken op www.vakantieardennen.net !

(Tussen haakjes: de ontvangst door Brigitte, Tiana en Peter was buitengewoon hartelijk, en alles in de villa was kraaknet en tot in de puntjes verzorgd. Al spijt dat het voorbij is...)

COMMENTS(0)